The Nun slaat toe in nieuwe huiveringwekkende horrorteaser

Veronica Superguide logo
The Nun slaat toe in nieuwe huiveringwekkende horrorteaser

The Nun slaat toe in nieuwe huiveringwekkende horrorteaser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog maar drie weken en dan verschijnt The Nun in de bioscopen. Deze teaser geeft alvast een (letterlijk en figuurlijk) adembenemend voorproefje van deze spin-off van The Conjuring!

Klooster

Binnenkort gaat The Nun in première. In deze spin-off van de horrorhit The Conjuring onderzoekt een priester de zelfmoord van een jonge non in een Roemeens klooster. Hij komt er al snel achter dat het klooster het domein is van een boze geest die de gedaante heeft aangenomen van een non. En deze nieuwe teaser bewijst dat deze demon niet alleen toeslaat binnen de kloostermuren!

Zie ook:

Kerkhof

Het fragment duurt slechts een halve minuut, maar de makers hebben we aardig wat alle vertrouwde horroringrediënten in weten te proppen: sluimerende mist, een duister kerkhof, knagende claustrofobie en natuurlijk een moddervette jump scare! Hopelijk weet deze teaser de censuur van YouTube wel te omzeilen. Een eerdere advertentie voor The Nun werd van de videosite gehaald omdat die te eng zou zijn. Betere reclame kun je niet hebben voor je horrorfilm!

The Nun draait vanaf 6 september in de bioscopen.

Zie ook:

Lees verder