The Lion King-remake komt sneller uit dan je denkt

Veronica Superguide logo
The Lion King-remake komt sneller uit dan je denkt

The Lion King-remake komt sneller uit dan je denkt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een releasedatum is er nog niet, maar er wordt hard aan gewerkt om de live-action remake van The Lion King zo snel mogelijk in de bioscopen te krijgen.

Kassucces

De spectaculaire live-action remake van The Jungle Book bleek een groot kassucces en Disney kondigde al snel een vervolg op de kaskraker aan. Dit vervolg zou geregisseerd worden door Jon Favreau, die ook het eerste deel voor zijn rekening nam. Het lag voor de hand dat dit zijn volgende project zou worden, maar toen werd bekend dat Favreau ook was aangetrokken om de live-action remake van The Lion King te regisseren. Sindsdien was de grote vraag: welke film zou als eerste in de bioscopen komen?

Voorrang

Inmiddels kunnen we melden dat The Lion King-remake voorrang krijgt bij Disney. Dat onthulde special effects-supervisor Robert Legato in een interview met Cinemablend: “The Lion King wordt inderdaad ons volgende project. We zijn nu aan het kijken hoe we de technieken die we hebben gebruikt voor The Jungle Book nog beter kunnen inzetten voor The Lion King.” Voor het zover is, komen eerst nog de live-action versies van Beauty and the Beast en Mulan uit in de bioscopen. Disney-fans die uitkeken naar het vervolg op The Jungle Book zullen dus nog even geduld moeten hebben.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder