Teun Föhn: ‘Als ik iemand kwets, zeg ik daar wel sorry voor’

Teun Föhn
© Heukers Media / Brunopress

Teun Kapitein, beter bekend als Teun Föhn, heeft ‘zijn stad’ niet verlaten en hij woont nog altijd op Urk. Want vanaf 14 juni zien we hem weer in de SBS-realityserie URK!. Als je zo in de spotlights staat, let iedereen op je. Schaamt de Urker zich wel eens ergens voor? Hierover sprak Teun met Veronica Superguide.

‘Het is mijn kracht en zwakte’

In de nieuwste Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt, vertelt Teun dat hij van nature best onzeker is. Wie de stylist in voorgaande seizoenen zag, zou deze eigenschap niet meteen met hem associëren. Schamen doet hij zich er niet voor: “Het is mijn kracht en zwakte, ik ben er altijd mee in gevecht.”

Iets te direct

Waar hij zich wel voor schaamt? “Ik weet dat ik soms iets te direct kan zijn. Als ik dan iemand kwets, zeg ik daar wel sorry voor. Maar tegenwoordig ben ik wel iets tactischer dan vroeger, dat is het voordeel van ouder worden.”

‘Jonger geschat worden, daar geniet ik van’

Over ouder worden gesproken: Liegt de realityster wel eens over zijn leeftijd? “Als ik jonger geschat wordt, dan laat ik dat zo, daar geniet ik van. Maar tegenwoordig kan dat helaas niet meer; door mijn bekendheid weet iedereen wel ongeveer hoe oud ik ben.”

Vanaf 14 juni zie je Teun (zonder Jeroen) weer elke dinsdag om 20.30 uur in URK! op SBS6.  

 

Het hele interview met Teun Föhn lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt!

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.