• SBS
  • Reality

Teun Föhn uit Urk! weer vrijgezel

Teun Föhn

De tranen vloeien rijkelijk op Urk: de bekende kapper Teun Kapitein - aka Teun Föhn - uit de gelijknamige SBS6-serie en zijn Zeeuwse vriend Jeroen Buijs vormen geen koppel meer...

 

Dat schrijft Teun op Insta. De heren gingen gelukkig niet met woest dichtslaande deuren uit elkaar, maar blijven juist vrienden. Wat is er dan gebeurd?

 

Waarom Teun en Jeroen uit elkaar zijn

Teun lucht zijn hart bij weekblad Privé, tegen wie hij meer vertelt over de reden van de onverwachte breuk. "Ik ben nog steeds dol op hem”, geeft de realityster toe. "Het is gewoon heel vervelend dat dit zo is gelopen. Ik ben met Jeroen om de tafel gaan zitten, omdat ik al eerder het gevoel had dat we uit elkaar groeiden. Hij is enorm druk met het opzetten van zijn zaak (een bloemenzaak, red.), waardoor we elkaar steeds minder vaak zagen."

Geen long distance relationship

De afstand tussen Flevoland en Zeeland was altijd al wel een dingetje voor Teun en Jeroen, maar die begon hen langzaam helemaal op te breken. "Afgelopen weekend zijn we bij elkaar gekomen en hebben we besloten afstand van elkaar te nemen. Ja, het is uit. We houden enorm veel van elkaar, dat is het niet, maar het probleem is dat onze levens heel erg uit elkaar liggen. De laatste maanden speelden we onze muziek op een andere toon.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.