Terug van weggeweest: The Bachelor

Veronica Superguide logo
Terug van weggeweest: The Bachelor

Terug van weggeweest: The Bachelor

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een aantal jaar geleden verdween De Bachelor van de Nederlandse buis. Maar fans van romantische realityshows mogen in hun handjes knijpen: het programma komt terug, op Net5.

Vrijgezelle mannen

Gisteravond, tijdens de eerste aflevering van Peking Express, kwam de oproep voorbij. Mannen naar wie gezocht wordt, hebben een leeftijd tussen de 30 en 42 jaar oud. Ze moeten sportief, ambitieus, reislustig en natuurlijk aantrekkelijk zijn 

De Bachelor

De Nederlandse variant van The Bachelor werd voor het eerst uitgezonden in 2003 op RTL 4, met Irene Moors als presentatrice. Na nog een seizoen - op de toenmalige zender Yorin - verdween The Bachelor, om in 2011 weer terug te keren op tv. Robert ten Brink deed toen de presentatie. Het programma komt oorspronkelijk uit de VS, waar het al 20 seizoenen loopt.

Rozenceremonie

In The Bachelor gaan een aantal vrouwen die op zoek zijn naar liefde, de strijd aan om de hand van een begeerlijke, vrijgezelle man. Met z’n allen betrekken ze een huis in een broeierig oord, waar de afvalrace plaatsvindt met de welbekende rozenceremonie. Wanneer bekend is wie de bachelor in het nieuwe seizoen van Net5 wordt, zal ongetwijfeld de oproep voor vrijgezelle dames volgen. 

Lees verder