Monica Geuze, Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monica Geuze, Temptation Island

Temptation Island-kijkers raken niet uitgepraat over bizarre onthulling

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave kon tot op heden misschien nog niet iedereen bekoren, maar inmiddels is het vuur flink aangewakkerd. Eén onthulling zet namelijk alles op zijn kop. 

Hoe dat precies zit, leggen we je hieronder graag uit.

Reden van jaloezie

Delphine en Bert zijn al tien jaar samen en kwamen naar Temptation Island om te zorgen dat Delphine meer vertrouwen kreeg in Bert. Bert maakte vier jaar geleden namelijk een grote fout: hij zoende met een andere vrouw en dat kan zijn liefje Delphine maar niet loslaten. Het lijkt nu bij de verleiders en de kijkers of zij ziekelijk jaloers is - mede omdat ze het nodig vond om camera's in haar eigen huis te plaatsen - maar stiekem blijkt er veel meer achter te zitten.

Temptation Island-kijkers raken niet uitgepraat over bizarre onthulling

Intiem bezoekje

Bij presentatrice Monica Geuze deed Delphine haar verhaal. "Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is veel meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij", begint ze duidelijk geëmotioneerd. "Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan echter niet anders dan het vertellen. (...) Bert is al twee keer naar een prostituee geweest tijdens onze relatie."

Tranen met tuiten

Ja, je leest het goed. Zelfs Monica kreeg het door deze onthulling flink lastig. "Ik vind het heel erg om te horen, ik schrik hier enorm van... Waarom zou je zo jaloers zijn over een kus van vijf jaar geleden? Maar nu wordt het mij duidelijk", probeert ze Delphine te troosten. "Ik begrijp heel goed dat je er zo instaat."

Temptation Island-kijkers raken niet uitgepraat over bizarre onthulling

Bert reageert zelf

Uiteraard konden de programmamakers het niet laten om Bert himself te confronteren met deze onthulling. Hij ontkent het in alle toonaarden, en ziet het enkel als haar manier om hem pijn te doen. "Ik snap het niet. Dat je twee keer naar een massagesalon gaat, betekent niet dat je naar een prostituee gaat", reageert hij verontwaardigd. "Ik heb van de dame die mij masseerde de mogelijkheid gehad om het erotisch te laten worden, maar dat ging niet voor mij." Saillant detail: die tweede massage was in zijn hotelkamer in plaats van in een salon.

#teamBert en #teamDelphine

Wie nu de waarheid spreekt en of deze relatie überhaupt nog te redden valt na de ontwikkelingen die hierop nog volgen, is onduidelijk. De kijkers hebben alvast hun oordeel klaar. Lees hieronder snel meer reacties!

Hoe dit afloopt, zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van Temptation Island, exclusief te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder