Monica Geuze en Kaj Gorgels, Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monica Geuze en Kaj Gorgels, Temptation Island

Déze nieuwe Temptation Island-deelnemer maakt de tongen los

|
|

Laatste update:

Sinds gisteren kunnen Temptation Island-fans weer genieten van een nieuw seizoen op Videoland. Deze reeks, een Love or Leave-variant, is ietsje netter qua opzet, maar één opvallende deelnemer maakt nu al flink wat tongen los...

Ja, er gaan in Temptation Island natuurlijk allerlei tongen los. All the time. Maar we doelen uiteraard op reacties van kijkers. Die gaan los op de uitgesproken deelnemer Sonny Lorenzo. Hij doet samen met zijn (nu nog) vriendin Jaydi mee aan deze nieuwe reeks. 

Reacties op Sonny

Sonny en Jaydi deden eerder al eens mee aan een andere realityshow, namelijk Wereldreis op Wielen. Nu stellen ze hun relatie weer op de proef, maar dan in Temptation. Sonny sprong er in de eerste afleveringen meteen al uit met een stel... bijzondere uitspraken. Zo zei hij dingen als "ik wil de hele tafel (lees: alle vrouwen) proeven", "in mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben" en "kijken mag, likken ook". En daar vinden kijkers uiteraard wat van!

Donderdag 3 december: Virtuele Superguide Pubquiz!

Love or Leave?

Deze Love or Leave-variant, gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze, is qua opzet ietsje minder ordi dan de reguliere Tempa. Deze vier koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Ze reizen samen naar Italië, maar gaan dit keer een soort van ‘single’ het avontuur aan. Nu zijn er dus ook geen verleiders die als hyena's op de deelnemers springen. Maar… de koppels worden uitgedaagd door vrijgezellen, die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Een nieuwe Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland.

Lees verder