Teaser: bikkelharde strijd in de finale van The Walking Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Teaser: bikkelharde strijd in de finale van The Walking Dead

Teaser: bikkelharde strijd in de finale van The Walking Dead

|
|

Laatste update:

Vanavond is The Walking Dead weer te zien op FOX! De aflevering van vanavond werd gisteren al in de VS getoond. Na de show dropte AMC twee teasers van de finale van volgende week. Let op: kans op spoilers!

Het hele achtste seizoen van The Walking Dead draait om één ding: de oorlog tussen Ricks survivors en de Saviors onder leiding van Negan. Volgende week lijkt de laatste ‘showdown’ tussen de twee leiders plaats te vinden.

Here’s a tester

Negan bereidt zich voor op de vijandelijkheden met hulp van Eugene. Deze bolleboos heeft een grote lading kogels voor de Saviors gemaakt, die Negan graag even uitprobeert.

Fans van The Walking Dead verdienen in elk geval een mooie afsluiter van het achtste seizoen. De kijkcijfers zijn dit seizoen opvallend laag, de serie verloor al met al zo’n 5 miljoen kijkers. Fans noemen het verloop saai: er zijn wel spannende momenten, maar ze liggen ver uit elkaar. Er zijn nog steeds 10 miljoen Amerikaanse kijkers over, maar AMC moet ondertussen een beetje nerveus zijn geworden.

Daarnaast wil iedereen gewoon antwoord op de vraag ‘hoe loopt het af met Rick en Negan’ hebben! Hoofdrolspeler Andrew Lincoln belooft in elk geval een geweldig einde. Negan is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven!

Lees verder