Tatjana hint op terugkeer Flodder

Veronica Superguide logo
Tatjana hint op terugkeer Flodder

Tatjana hint op terugkeer Flodder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer 20 jaar geleden dat de laatste aflevering van Flodder te zien was. Maar als we Tatjana mogen geloven, werkt de asociale familie aan een comeback!

Villawijk

De familie Flodder behoort inmiddels tot het nationaal erfgoed. De bioscoopfilm van Dick Maas rondom het asociale gezin in een deftige villawijk was in 1986 een ongekende kaskraker. Er zouden nog twee vervolgen worden gemaakt. Er verscheen zelfs een televisieserie die vijf jaar liep (vijftien jaar, als we de talloze herhalingen meerekenen). Maar als we Tatjana Simic mogen geloven, zit er nog meer in het vat voor Flodder!

Opvolgster

In een interview met RTL Boulevard plaagt de actrice: “Ik weet dat er iets gaat gebeuren met Flodder.” Of het hier een nieuwe film, televisieserie of misschien zelfs wel een musical betreft, is niet duidelijk. Wel maakte de actrice uit de hitserie bekend dat ze niet van plan is om opnieuw in de huid te kruipen van de krolse Kees. Gelukkig heeft ze al een opvolgster op het oog: presentatrice Marieke Elsinga! “Ze is hetzelfde soort type als Kees: een ondeugend lekker wijf. Ze zijn allebei one of the guys. En dat is belangrijk, want Kees doet heel veel met haar broers”, aldus Tatjana.

Lees verder