Filmposter Once Upon A Time In Hollywood uit!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Filmposter Once Upon A Time In Hollywood uit!

Filmposter Once Upon A Time In Hollywood uit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De eerste officiële poster van Quentin Tarantino's nieuwe film, Once Upon A Time in Hollywood, is uitgebracht! Er wordt met smart gewacht op de film die vanaf 15 augustus te zien is in Nederlandse bioscopen. Het is dan ook jammer dat de eerste poster nogal een tegenvaller is. 

Terug naar de jaren '60

Once Upon A Time In Hollywood speelt zich af in het Californië van de jaren '60. Onder andere Brad Pitt en Leonardo DiCaprio zijn te zien op het witte doek. Óók Luke Perry, de Riverdale-acteur die laatst overleden is, maakt in deze film zijn laatste verschijning. DiCaprio speelt een tv-ster op z'n retour en Pitt vervult de rol van zijn vaste stuntman. Samen proberen ze nog een paar successen te behalen in de laatste gouden jaren van Hollywood. 

Het internet brandt los 

Sony Pictures heeft in een tweet de eerste filmposter gedeeld, waarin Pitt en DiCaprio te zien zijn terwijl ze voor een auto staan. Zoals we niet anders gewend zijn van het internet hebben mensen volop hun mening gedeeld over de poster. Over het algemeen waren de reacties niet positief. Zo vonden veel fans dat Pitt er véél te gephotoshopt uitziet; zijn hoofd is te groot voor zijn lichaam en hij lijkt meer op een wassen beeld dan op zichzelf. Tja, complimenteus is anders. 

Anticlimax

Naast het feit dat Pitt volledig belachelijk wordt gemaakt, vinden fans de poster ook saai en tegenvallen. Nu is dat op zich wel begrijpelijk: bij een Tarantino-film verwacht je een spannender plaatje dan twee mannen en een gele auto. Maar goed, het is pas de eerste poster, misschien worden we nog aangenaam verrast in de toekomst. 

Lees verder