Sylvie Meis heeft het alwéér zwaar op vakantie…

Sylvie Meis

Sylvie Meis is al een tijdje niet meer op televisie te zien, en zet haar ‘star power’ tegenwoordig in als ‘influencer’ op Instagram. Het resultaat is tot nu toe vooral… verwarrend.

Vorige week klaagde Sylvie al dat ze bijna verhongerde op de Malediven, omdat ze tot op het bot aan het ‘influencen’ was. In haar recente column voor Grazia meldt ze dat ze net als iedereen ‘inpakstress’ heeft; maar dan nét wat anders.

Ondanks haar globetrottende lifestyle is Sylvie altijd heel gewoon gebleven! De diva sterft naar eigen zeggen van de zenuwen als ze in moet pakken voor haar vakantie.

In haar Grazia-column meldt Meis dat ze dit jaar in moest pakken voor drie bestemmingen in twee weken. Eerst vertrok ze naar St. Tropez, tussendoor naar München, terug naar St. Tropez en tot slot ging ze nog even naar de Malediven. Volgens Meis was ze drie dagen bezig om haar outfits te selecteren!

I Did It Meis' Way

Haar tactiek is om drie stapels te maken: nachtkleding, kleding voor overdag en een stapeltje beachwear. Alles wordt doorgepast, en past vervolgens niet in twee(!) koffers. Na een paar keer de botte bijl door haar garderobe te halen lukt het uiteindelijk wel: zelfs mét sportkleding en ondergoed erbij. 

Tijdens haar vakantie ontdekt ze dat ze eigenlijk ook wel met veel minder kleding uit zou komen. Okee sorry, maar dan deugt je inpakstrategie misschien niet helemaal. Zó kom je natuurlijk wel op dit soort lijstjes terecht.

Recent kwam Sylvie Meis ook al in het nieuws vanwege haar Malediven-reis. De gewezen presentatrice klaagde in haar column dat ze acht Insta-stories per dag moest maken (ze moest zelfs haar eigen filters uitkiezen omg), dus veel tijd om in het azuurblauwe water te spartelen was er niet. Verblijf je gratis op een resort, zit je alsnog onder de knoet! Dat is eigenlijk geen leven meer… Keep hustlin'!