Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Sylvie Meis bekent gebruik van ‘fillers’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vorig jaar was er een flinke mediarel rondom Sylvie Meis. De diva zag er op de tribune van een sportwedstrijd een beetje verfomfaaid uit, waarna de Duitse roddelbladen helemaal lohs gingen op de presentatrice. Veel was er eigenlijk niet aan de hand: Sylvie Meis zegt nu dat het komt door… de fillers!

Op televisie zijn aantrekkelijke dames zéér gewenst, maar het wegwerken van rimpels met ingespoten fillers doet de wenkbrauwen nog altijd fronsen (of… juist niet!). Sylvie Meis zei voorheen dat ze niets tegen het gebruik van fillers had, en dat meende ze! Op Instagram meldt ze dat ze ambassadeur wordt van een kliniek die rimpels wegwerkt met fillers.

Op zich is het een prima reclameklus, maar in de post zegt Meis dat ze zelf ook gebruikmaakt van ‘gelfillers’. Volgens Sylvie is de discussie over fillers erg belangrijk. “Je kunt lijntjes en rimpels wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer! Deze behandelingen onderga ik zelf ook en ik vind het te gek!”

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!meer

Gevulde Meis

Vorig jaar werd Sylvie Meis gesignaleerd vlak ná een behandeling, waarop ze er niet al te florissant uit zag (voor haar doen).

We zijn niet allemaal gezegend met magische genen, dus wat Sylvie allemaal uitspookt moet ze zelf weten! We hopen wel dat ze op tijd stopt, en er niet uit komt te zien als deze figuren.

Lees verder