Sylvia Hoeks bij belangrijkste Europese talenten van 2017

Veronica Superguide logo
Sylvia Hoeks bij belangrijkste Europese talenten van 2017

Sylvia Hoeks bij belangrijkste Europese talenten van 2017

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie
Variety

noemt Sylvia Hoeks een van de tien belangrijkste Europese talenten van 2017. Het gezaghebbende Amerikaanse blad publiceert ieder jaar voorafgaand aan het filmfestival van Berlijn een lijst met tien Europese sterren die opvallen door hun werk en hun toekomstplannen.

Blade Runner 2049

"Deze talenten gaan in 2017 hun internationale doorbraak beleven”, voorspelt Variety. De 33-jarige Hoeks wordt vooral genoemd vanwege haar rol in Blade Runner 2049, het langverwachte vervolg op de sf-klassieker uit 1982. De Nederlandse actrice zal in de film te zien zijn samen met onder anderen Hollywoodsterren Harrison Ford en Ryan Gosling. Check hieronder de eerste teaser!

Hello, Hollywood

Het is niet de eerste internationale rol. Zij oogstte drie jaar geleden veel lof met haar rol in het Italiaanse drama The Best Offer, waarin zij het doek deelde met Geoffrey Rush en Donald Sutherland. Ook is ze binnenkort te zien in de Amerikaanse actiefilm Renegades.

Gouden Kalf

In Nederland speelde de Brabantse actrice onder meer in De Storm, Tirza, De Bende van Oss en Bro’s Before Ho’s. In 2007 ontving ze een Gouden Kalf voor de beste vrouwelijke bijrol in Duska van Jos Stelling. Ook speelde Hoeks de hoofdrol in de hitserie Overspel.

Lees verder