South Park

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
South Park

Supersweet! South Park gaat nog minstens drie seizoenen door

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eric, Stan, Kyle en Kenny blijven nog minstens drie jaar op de South Park Elementary basisschool zitten. Trey Parker en Matt Stone, de makers van South Park, hebben bij Comedy Central namelijk voor nog eens drie seizoenen bijgetekend. Dat betekent dat we niet alleen nog een 23e, maar ook nog een 24e en 25e seizoen krijgen. Supersweet! Van zulk goed nieuws krijgen we zin in een vrolijk liedje. Kom er maar in, Cartman:

“Really fucking killer ideas”

Ter gelegenheid van deze tussentijdse contractverlenging hebben Parker en Stone een uitgebreid interview met vakblad The Hollywood Reporter gedaan. Hierin vertellen ze dat ze niet alleen al vol zitten met ideetjes voor het aankomende 23e seizoen, maar dat ze ook “really fucking killer ideas” hebben voor nieuwe films. Helaas nog steeds geen vervolg op de moderne klassieker South Park: Bigger, Longer and Uncut, maar op zichzelf staande films. Dat is nog steeds iets om naar uit te kijken, want Team America: World Police uit 2004 was natuurlijk ook fantastisch.

Book of Mormon

Het 23e seizoen van South park gaat in Amerika van start op 25 september. Met een beetje mazzel kunnen we de afleveringen ook dit jaar weer een dag later op Comedy Central kijken. Rond die tijd kunnen fans van de serie hier ook eindelijk naar The Book of Mormon, de krankzinnige musical van de South Park-bedenkers Parker en Stone. Deze must-see show is vanaf 26 september een maand lang te zien in het Amsterdamse Theater Carré.

Lees verder