Margot Robbie als Harley Quinn in Suicide Squad

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Margot Robbie als Harley Quinn in Suicide Squad

Supergeil: De 5 populairste superhelden op Pornhub

|
|

Laatste update:

Ook dit jaar gingen we weer massaal naar de bioscoop om onze favoriete superhelden in actie te zien. Maar sommige fans gaan wel heel erg ver in hun liefde voor de gemaskerde vechtersbazen!

Ieder jaar maakt Pornhub de populairste zoektermen bekend. En onze vrienden van Cinemablend gingen er eens goed voor zitten. Zij ontdekten al snel dat superhelden niet alleen maar populair zijn in de bios! Sterker nog, de top vijf van filmpersonages waarnaar gezocht werd op de sekssite bestaat volledig uit superhelden. De ranglijst ziet er dan ook als volgt uit:

1. The Avengers2. Harley Quinn3. Teen Titans4. The Incredibles5. Captain Marvel

Legaal

Gezien het succes van The Avengers: Endgame is de koppositie voor Earth’s Mightiest Heroes niet verrassend. Bijzonder is wel dat Harley Quinn op een solide tweede plaats staat. Zij was voor het laatst in 2016 te zien in de bios (hoewel deze charmante superschurk volgend jaar wel te zien is in Birds of Prey). Aan Teen Titans en The Incredibles zullen we maar niet al te veel woorden vuil maken, want dat klinkt allemaal niet heel legaal. We kijken in ieder geval nu al uit naar de virtuele catfight tussen Wonder Woman en Black Widow volgend jaar rond deze tijd. Het zal de spandex wel zijn…

Lees verder