Superfan gaat uiteindelijk 103 keer naar Avengers: Infinity War

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Superfan gaat uiteindelijk 103 keer naar Avengers: Infinity War

Superfan gaat uiteindelijk 103 keer naar Avengers: Infinity War

|
|

Laatste update:

Zes weken geleden berichtten we al over een Marvel-megafan die toen 48 keer naar Avengers: Infinity War was geweest. De superfan had het er toen over dat hij voor de honderd wilde gaan. Inmiddels kunnen we bevestigen dat deze missie is geslaagd. Maar na 103 keer (honderd en drie!) keer vindt deze Nem The Infinity Watcher het welletjes.

“Follow your dreams”

In een video-boodschap bedankt de superfan, die inmiddels een social media-fenomeen is geworden, iedereen die hem gesteund heeft. Nem moedigt zijn fans aan om net als hem “zijn dromen na te streven”. Dat is nog eens een aparte omschrijving voor elke dag naar dezelfde film gaan.

Het is opvallend dat de megafan juist op een donderdag voor het laatst naar de Marvel-blockbuster ging; films gaan in Amerika altijd op vrijdag in première, dus het is goed mogelijk dat de film nu gewoon voor het laatst bij zijn lokale bioscoop te zien was. Zou Nem nog vaker dan 103 keer naar Infinity War zijn geweest als de film langer had gedraaid?

Wereldpremière

Volgend jaar komt het vervolg uit op de blockbuster die met een joekel van een cliffhanger eindigde, en als dank voor zijn prestatie mag Nem dan naar de wereldpremière van de vierde Avegers-film. Maar daarna zullen er vast wat marathonvoorstellingen komen waarop hij deel 3 en 4 achter elkaar kan kijken. In elk geval van harte gefeliciteerd!

Lees verder