Nem poseert naast de poster van Avengers: Infinity War in een Marvel shirt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nem poseert naast de poster van Avengers: Infinity War in een Marvel shirt

Avengers: Infinity War 48 keer bezocht door superfan!

|
|

Laatste update:

Het lijkt er steeds meer op dat Marvel de meest fanatieke filmfans ter wereld heeft. Na een wandelend comic book met 31 tattoos en gezinnen die hun koters naar Marvelhelden vernoemen is hier een fan die 48 (achtenveertig) keer naar Avengers: Infinity War is geweest. Regisseurs Joe en Anthony Russo zijn zo onder de indruk dat ze hem hebben uitgenodigd voor de wereldpremière van Avengers 4!

Elke keer een ander shirt

Deze filmfreak heet Tony Mitchell maar noemt zichzelf Nem, en in de schaarse tijd die hij niet in de bioscoop doorbrengt is hij YouTuber en rapper. Nem is ook retehandig met social media, en dat helpt natuurlijk bij het viral gaan van het nieuws over zijn filmliefde. Elke keer voordat hij de bioscoop binnengaat om de Avengers: Infinity War film te bezoeken tweet de Avengers-afficionado een foto van zichzelf naast de poster van Infinity War. De superfan heeft in elke foto een ander Marvel-shirt aan dus dat betekent dat deze Marvelmaniak thuis minstens 48 superheldenshirts in de kast heeft liggen.

Uitnodiging voor wereldpremière

De Amerikaanse website Comicbook.com schreef eind vorige week een stuk over Nem, die op dat moment “pas” 43 keer naar Avengers: Inifinity War was geweest. Hierna ging het als een lopend vuurtje en werden er links en rechts artikelen over hem gepubliceerd. De regisseurs van de film hoorden van deze Mega-fan, en waren onder de indruk. Ze besloten hem uit te nodigen voor de wereldpremière van de vierde vooralsnog titelloze Avengers-film, die in mei 2019 gaat draaien.

Nem kondigde dit aan in een vlog terwijl hij voor de cinema stond. Vervolgens besloot hij het goede nieuws in stijl te vieren door naar binnen te gaan om voor de 44e (vierenveertigste) keer naar Avengers Infinity War te gaan.

50 vrijkaartjes

Imax vond ook dat Nem goed bezig was en gaf de superfan 50 vrijkaartjes kado, zodat hij de komende tijd nog lekker kan blijven genieten van zijn helden op het grootst mogelijke doek. Toch gebruikt Nem die kaartjes liever om volgende maand 49 vrienden mee te nemen naar de volgende Marvel-film Ant-Man and the Wasp, op de dag dat die uitkomt.

Lees verder