Man breekt wereldrecord met 31 Marvel-tattoos

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Man breekt wereldrecord met 31 Marvel-tattoos

Man breekt wereldrecord met 31 Marvel-tattoos

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Je kunt overdrijven. Canadees Rick Scolamiero heeft een wereldrecord gevestigd als de man met de meeste Marvel-tattoos op zijn lijf. Dit wandelende comicbook heeft maar liefst 31 Marvel-personages permanent op zijn lichaam laten krabbelen.

Avengers-achterwerk

Niet verwonderlijk dat Scolamiero deze week dan ook is opgenomen - in het Guinness World Book of Records welteverstaan. Of hij met zijn 31 tatoeages ook andere kandidaten met 29 of 30 Marvel-prenten op hun lijf moest verslaan is niet bekend. Het was zijn eenendertigste tattoo van Avenger Vision op zijn kont (nee echt) die blijkbaar de doorslag gaf voor de vermelding in het Guinness Book of Records.

Verdwaalde Bruce Lee en Tupac

Ricks linkerbovenbeen is helemaal in Spider-manstijl, terwijl zijn linkeronderbeen voor de Guardians of The Galaxy is. Zijn rechterbeen draait dan weer om the Avengers. Naast Marvel personages heeft de 36-jarige Canadees ook nog andere figuren op zijn lijf staan, zoals bijvoorbeeld een grote Bruce Lee rechtsonder op zijn buik. Leuk hoor, maar toch jammer want daar hadden dan weer War Machine, Dr. Strange of Captain Marvel kunnen staan. Die Tupac Shakur op zijn borst, daar kun je echter zo Falcon van maken; Avengers-acteur Anthony Mackie heeft tenslotte ook de rapper gespeeld in Notorious. Kom op Rick, ga voor de 50!

Lees verder