Super, man! Bekijk de eerste trailer van de nieuwe serie Krypton!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Super, man! Bekijk de eerste trailer van de nieuwe serie Krypton!

Super, man! Bekijk de eerste trailer van de nieuwe serie Krypton!

|
|

Laatste update:

Zowat iedereen op deze aardbol kent Superman wel. Deze held werd als baby naar onze planeet gestuurd, omdat de planeet Krypton op het punt stond te ontploffen. In de nieuwe serie Krypton leren we binnenkort hopelijk meer over Superman’s thuisbasis! Syfy heeft zojuist de eerste trailer gedeeld.

Krypton draait om Seyg-El (Cameron Cuffe), de grootvader van Kal-El (beter bekend als Kal-El/Clark Kent/Superman). In de trailer zien we Seyg-El strijden tegen een militaristisch gezelschap dat de scepter zwaait over zijn planeet. Seyg krijgt hulp van Lyta Zod (Gergina Campbell), de oma van generaal Zod (die we kennen als de bad guy uit Man Of Steel en Batman Versus Superman). 

Dreiging uit de toekomst

Daarnaast zien we o.a. Ian McElhinney (Barristan Selmy in Game Of Thrones) als Seyg-El’s grootvader Val-El en Aaron Pierre (Brittannia) als de schurk Dev-Em. Als we op de trailer afgaan, hebben Seyg-El en co het niet alleen aan de stok met militairen. Er is ook een dreiging uit de toekomst die de geboorte van Superman wil voorkomen.

Het verhaal van Krypton is geschreven door David S. Goyer (Man Of Steel, The Dark Knight Trilogy, Da Vinci’s Demons). De serie is geregisseerd door Colm McCarthy (Ripper Street, Sherlock, Peaky Blinders).

Get hype

Mocht je je afvragen waarom je niemand ziet vliegen, zoals Superman dat kan: de zwaartekracht op Krypton is zó sterk dat zelfs de sterkste wezens in het universum bewegen zoals wij!

Wanneer de avonturen van Superman’s opa in Nederland te volgen zijn is nog niet bekend. In de VS is zijn de tien afleveringen vanaf 21 maart te zien. We houden het in de gaten: Krypton is wat ons betreft één van de series die we in 2018 absoluut willen checken. Hier vind je de rest van de lijst!

Lees verder