StreetLab stopt er even mee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
StreetLab stopt er even mee

StreetLab stopt er even mee

|
|

Laatste update:

De mannen van StreetLab houden het programma voorlopig voor gezien. Toch is de breuk volgens Daan Boom niet definitief: er kwam gewoon even een skateboard tussen!

Daan Boom ontkende in de Coen En Sander Show op Radio 538 dat StreetLab er helemaal mee uitscheidt. Volgens Boom klopt het dat de vriendenclub momenteel niet bezig is met een programma, maar is StreetLab geen afgesloten hoofdstuk.

Boem is ho

Tijdens opnames voor het nieuwe seizoen viel Jasper van een skateboard, waarbij hij een hersenschudding opliep. Aangezien StreetLab een viermansshow is, werden de opnames ‘on hold’ gezet.

Volgens Boom keert het StreetLab-team zeker terug, maar is nog onduidelijk in welke vorm. Dat sommige stunts van het team mislukken door de bekendheid van StreetLab klopt volgens Boom wel. Dit probleem speelt volgens hem al een stuk langer en heeft niets te maken met de pauze. De mannen nemen dit gegeven wel mee als ze weer verdergaan met StreetLab: waarschijnlijk wordt het format hierop aangepast.

StreetLab USA

Het is niet alleen kommer en kwel voor het StreetLab-team. Hun programma Niet Te Geloven, waarin ze gasten ervan proberen te overtuigen dat ze de meest bizarre streken hebben uitgehaald, is onlangs verkocht aan het buitenland. De Britse productiemaatschappij Fulwell 73 bewerkt de show mogelijk voor de Britse en Amerikaanse televisiekijker.

Lees verder