Stranger Things seizoen 2 bevestigd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things seizoen 2 bevestigd

Stranger Things seizoen 2 bevestigd

|
|

Laatste update:

Netflix heeft zojuist bevestigd dat er een tweede seizoen komt van de ongekend populaire serie Stranger Things.

Seizoen 2

Volgens de streamingdienst zullen er in 2017 negen afleveringen worden uitgezonden, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite Variety. Het eerste seizoen telde acht afleveringen en was binnen een paar weken de meest bekeken serie op Netflix. De bovennatuurlijke serie stoot daarmee Netflix Original Orange is the New Black van de top.

Geen verrassing

Dat er een tweede seizoen komt, is geen grote verrassing. Makers Matt en Ross Duffer zijn al langere tijd bezig met een tweede seizoen en zeiden eerder in een interview dat deze nog "gruwelijker" wordt dan het eerste seizoen.

Stranger Things

Actrice Winona Ryder is weer helemaal terug dankzij haar hoofdrol in Stranger Things. De serie speelt zich af in de jaren tachtig en bevat verwijzingen naar klassiekers als E.T. (1982), Alien (1979) en The Goonies (1985).

In de plaats Hawkins gebeurt helemaal niets, totdat op onverklaarbare wijze een jongen genaamd Will verdwijnt. Familie, vrienden en dorpsgenoten starten een zoektocht en stuiten ze op een jong meisje dat hen op het spoor naar een mysterieus laboratorium zet. Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1!

Lees verder