Sterren vs. snotapen, in SBS6-show Saved By The Bell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sterren vs. snotapen, in SBS6-show Saved By The Bell

Sterren vs. snotapen, in SBS6-show Saved By The Bell

|
|

Laatste update:

Saved By The Bell is géén terugkeer van Zack, A.C. Slater en Screech, maar een nieuwe show die BN’ers koppelt aan een klas vol kinderen. De snotapen vragen de bekende Nederlanders het hemd van het lijf!

Bekijk hier de eerste beelden!

Kinderen zien de wereld op een iets andere manier dan volwassenen, dus aarzelen niet om lastige vragen te stellen. De koters vissen openlijk naar het inkomen, liefdesleven en het imago van de BN’ers, die zélf waarschijnlijk op eieren lopen.

Naast het allesverzengende vragenvuur moeten de deelnemers ook verschillende opdrachten uitvoeren. Rico Verhoeven houdt bijvoorbeeld een ‘staredown’ met een paar prepubers, terwijl rapper Ronnie Flex een paar van zijn obscenere teksten moet uitleggen.

Sterrenensemble

SBS6 heeft vandaag de hele gastenlijst van Saved By The Bell bekendgemaakt. Van Youp van ‘t Hek, Marco Borsato, Peter R. de Vries, Dafne Schippers, Ali B. en Freek Vonk was al bekend dat ze meededen. Naast Frank en Ronald de Boer, Rico Verhoeven, Igone de Jongh, Tom Dumoulin en Giel de Winter, verschijnen óók nog Ronnie Flex, Dylan Haegens, Gerard Ekdom, André Hazes én Victor Mids.

Het idee van de show komt oorspronkelijk uit Frankrijk, en het format (Facing The Classroom) is al aan verschillende landen verkocht. De aanstekelijke vragen en lolligheid van Saved By The Bell is vanaf dinsdag 8 januari te zien op SBS 6.

Lees verder