Saved by the Bell-sterren herenigd bij Ellen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Saved by the Bell-sterren herenigd bij Ellen

Saved by the Bell-sterren herenigd bij Ellen

|
|

Laatste update:

Saved by the Bell-sterren Mario Lopez en Tiffani Thiessen konden elkaar na jaren weer in de armen sluiten. En daar moest natuurlijk op gedronken worden!

Saved by the Bell… wie is er niet groot mee geworden? We noemden deze highschool-klassieker nog in ons artikel van series uit de jaren 80 die wat ons betreft ook wel een reboot verdienen. De reeks (inclusief alle maffe spin-offs) is al sinds begin jaren 90 niet meer te zien, maar we grijpen alles aan om terug te gaan naar de gangen van Bayside High. Zo ook deze reünie van Mario ‘Slater’ Lopez en Tiffani ‘Kelly’ Thiessen!

Kookboek

Mario Lopez valt tijdelijk in voor Ellen DeGeneres als presentator van haar talkshow. Gisteren ontving hij zijn oud-collega Tiffani Thiessen, die jarenlang de rol speelde van de beeldschone Kelly Kapowski. Om haar nieuwe kookboek te promoten, gingen Mario en Tiffani cocktails maken. Toegegeven, het is allemaal wat braafjes en met hun oubollige grapjes kreeg het duo de lachers ook niet echt op de hand. In dat opzicht is er misschien weinig veranderd sinds vroeger…

Smaakt deze minireünie toch naar meer? Check dan deze Saved By the Bell-comeback die de hoofdrolspelers drie jaar geleden hadden bij Jimmy Fallon!

Lees verder