Stephen Lang in Lights Out

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stephen Lang in Lights Out

Blinde angst: Stephen Lang keert terug in Don’t Breathe 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het vervolg op de horrorhit Don’t Breathe heeft eindelijk groen licht gekregen. En daarbij kruipt Stephen Lang opnieuw in het bezwete hemdje van de Blinde Man.

Oorlogsveteraan

Drie jaar geleden scoorde Evil Dead-regisseur Fede Alvarez een onverwachte kaskraker met Don’t Breathe. In deze horrorhit breken enkele criminelen in bij een blinde oorlogsveteraan. Maar de grens tussen dader en slachtoffer vervaagt al snel. De film kostte nog geen tien miljoen dollar om te maken, maar bracht bijna 160 miljoen dollar in het laatje. Het duurde dan ook niet lang voordat het scenario van Don’t Breathe 2 was geschreven. Maar nu heeft dit langverwachte horrorvervolg opnieuw een nieuwe belangrijke stap gezet!

Verleden

The Hollywood Reporter maakte onlangs bekend dat Stephen Lang terugkeert in de naamloze rol van de blinde man. Volgens de eerste berichten zou de oorlogsveteraan jaren na de bloederige huisoverval zijn rust weer hebben gevonden… maar dan wordt hij ingehaald door het verleden. Ook niet onbelangrijk: Don’t Breathe 2 heeft een nieuwe regisseur! Rodo Sayagues schreef mee aan het eerste deel en krijgt nu de leiding over deze sequel. Het is nog niet bekend wanneer Don’t Breathe 2 in de bios verschijnt, maar de productie voor dit vervolg gaat in april al van start!

Lees verder