Stephen Lang bevestigt vervolg horrorhit Don’t Breathe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stephen Lang bevestigt vervolg horrorhit Don’t Breathe

Stephen Lang bevestigt vervolg horrorhit Don’t Breathe

|
|

Laatste update:

Don’t Breathe was een van de meest intense horrorfilms van de afgelopen jaren. Hoofdrolspeler Stephen Lang onthult nu dat we nog niet van de blinde beul verlost zijn!

Gruwelijk geheim

In Don’t Breathe probeert een aantal kruimeldieven een grote som geld te stelen uit het huis van een blinde oorlogsveteraan. Op papier een eenvoudig klusje, maar hun beoogde doelwit blijkt een geduchte tegenstander met een gruwelijk geheim. Het simpele uitgangspunt leverde een van de effectiefste horrorfilms van 2016 op. Nu is een goede film geen garantie voor rinkelende kassa’s, maar Don’t Breathe leverde bijna 160 miljoen dollar op! Niet slecht, als je bedenkt dat de film nog geen 10 miljoen dollar kostte om te maken.

Avatar

Met zulke winsten is een vervolg nooit ver weg. Eind 2016 verklaarden de makers dan ook al dat er een vervolg in de planning stond. Producent Sam Raimi noemde het zelfs ‘het beste idee voor een sequel ooit’. Maar sindsdien bleef het akelig stil rond Don’t Breathe 2. Tot nu! Stephen Lang, die in de film de rol van de blinde oorlogsveteraan speelt, bevestigde vandaag in een interview dat er een vervolg aankomt. Het is nog onduidelijk wanneer deze film moet verschijnen. Lang is momenteel razend druk met de opnames van de Avatar-vervolgen, waarin hij de rol van ijzervreter Miles Quaritch speelt.

Lees verder