Sssst! Bekijk muisstil de nieuwe trailer van horrorfilm A Quiet Place!

Veronica Superguide logo
Sssst! Bekijk muisstil de nieuwe trailer van horrorfilm A Quiet Place!

Sssst! Bekijk muisstil de nieuwe trailer van horrorfilm A Quiet Place!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Monsters die hun slachtoffers niet kunnen zien, maar héél goed kunnen horen. De nieuwste trailer van A Quiet Place bouwt de spanning lekker op. Houd je adem in!

In november vorig jaar verscheen de eerste trailer van A Quiet Place. Daarin zagen we een gezin dat zich stil door hun huis bewoog. Elk klein geluidje kon fataal zijn, zo leek het!

De nieuwe beelden geven wat meer achtergrondinformatie over de wereld waarin A Quiet Place zich afspeelt. Na de eerste trailer dacht je misschien: ‘Waarom verhuizen ze niet gewoon?’ Nu wordt duidelijk dat het niet zo eenvoudig ligt.

Stille nacht

Het lijkt erop dat de aarde is aangevallen door blinde buitenaardse wezens. De beschaving is grotendeels weggevaagd, dus het maakt niet zo veel uit waar het gezin zich verschuilt! De aliens liggen overal op de loer, dus je verstoppen op een verlaten boerderij is helemaal geen gek idee. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje, zoals we in de eerdere trailer al zagen.

A Quiet Place is geschreven en geregisseerd door John Krasinski (The Office US), die ook een hoofdrol speelt. Als vader van het gezin probeert hij zijn kinderen te leren áltijd stil te zijn. Emily Blunt (Edge Of Tomorrow, The Devil Wears Prada) speelt zijn vrouw, die ervoor wil zorgen dat de kids tóch redelijk normaal kunnen leven. De zoon wordt gespeeld door Noah Jupe (Suburbicon) en zijn dove zusje wordt vertolkt door Millicent Simmonds (Wonderstruck).

De film is vanaf 12 april te zien in de bioscoop.

Lees verder