Spin-off Harry Potter krijgt maar liefst 5 films

Veronica Superguide logo
Spin-off Harry Potter krijgt maar liefst 5 films

Spin-off Harry Potter krijgt maar liefst 5 films

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Niet drie, niet vier, maar vijf films komen er van de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts And Where To Find Them. Schrijfster J.K. Rowling maakt dit zelf bekend.

Vijf

"'Niet minstens'. Vijf. Vijf films", aldus Rowling op Twitter gisteravond. Tijdens een fan-evenement van Harry Potter had ze verklapt hoeveel films er zouden komen. Maar uiteraard waren haar fans niet tevreden (want waarom komen er geen 7 films?) "Vijf. Niet zeven. Niet drie. Vijf", maakte Rowling nogmaals duidelijk op Twitter. Gelukkig heeft de schrijfster een gezond gevoel voor humor en ging ze op grappige wijze in op ontevreden berichten. 

17 november

Tevens onthulde ze dat ze 'de puntjes op de i' aan het zetten is op het script van de tweede Fantastic Beasts-film. Die is nog even ver weg voor ons. Fantastic Beasts and Where to Find Them, geproduceerd door Warner Bros. draait vanaf 17 november in de Nederlands bioscopen.

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt geregisseerd door David Yates. De film (een prequel die zich 70 jaar voor de Harry Potter-verhalen afspeelt) gaat over Newt Scamander, die onderzoek doet voor zijn boek Fantastic Beasts, waarin alle magische dieren staan opgeschreven. Scamander wordt gespeeld door Eddie Redmayne. Ook Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman, Zoe Kravitz, Jon Voight en Katherine Waterston spelen in de film.

Lees verder