Spice Girls

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spice Girls

Spice Girls-rel: Mel B had seks met Ginger Spice en die is nu woedend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Spice Girls bereiden zich voor op hun comebacktour en daarom zijn de promopraatjes óók begonnen. Mel B doet in een interview wel een erg opmerkelijke uitspraak: ze had seks met bff en bandgenoot Geri ‘Ginger Spice’ Halliwell.

Melanie nam de ‘you gotta get with my friends’-tekst uit ‘Wannabe’ wel érg letterlijk, vertelt ze in de show Life Stories van Piers Morgan. Het America’s Got Talent-jurylid onthult dat zij en Geri het bed deelden. Die laatste is nu furieus.

Oeps

Was het een verspreking of niet? Zelfs Mel C, die in het publiek zat, reageert zichtbaar alsof ze het écht niet wist. Waar of niet: Ginger Spice is not amused. Mel, die vindt dat Geri “goede tieten” had, zegt dat het een eenmalig dingetje was. Een bron in het netwerk van Geri vertelt The Sun nu dat ze écht niet wilde dat dit naar buiten kwam.

Mond houden

“Mel houdt vol dat het echt gebeurde”, zegt de bron over die swing in de jaren ’90. “Maar Geri zegt dat het allemaal wel meeviel. Mel moet haar mond houden.” De persoon voegt nog toe dat Geri het allemaal niet erg genoeg vindt om de aankomende comebacktour - overigens zonder Victoria Beckham - te cancelen. “Hun vriendschap is wel beschadigd.”

Lees verder