Spice Girls

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spice Girls

Spice Girls kappen wereldtournee af nadat Mel B seksgeheim Ginger Spice verklapt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Trouble in paradise! De Spice Girls zien definitief af van een wereldtournee. Waarom? Geri ‘Ginger Spice’ Halliwell heeft het helemaal gehad met Mel B, die uit de school klapte over hun vermeende seksavontuurtje.

Dat meldt The Mail on Sunday. Geri kan niet meer opbrengen om ook maar in dezelfde ruimte als Mel B te verblijven en vindt een Britse tournee dan ook meer dan genoeg. Geri houdt overigens vol dat er niets is gebeurd tussen haar en Mel B – die laatste houdt óók vol, en sprak zelfs over een liefdesaffaire.Hét fragment dat alle ophef in gang zette:

Spannend

Nou, gezellig! Geri, Mel B, Mel C en Emma wilden eigenlijk ook de wereld rond met hun comebacktour. Dat zit er helaas niet meer in. Amerika, Australië en Azië kunnen fluiten naar een Spice Girls-show.

Mond houden

Ginger Spice is ziedend. De pikante onthulling van Mel – dat ze ooit het bed deelden – zouden schade toebrengen aan haar gezin. Eerder riep Geri, die getrouwd is met Red Bull Racing-baas Christian Horner, dat Mel B gewoon haar mond moet houden…

Lees verder