Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt

Extra Heel Holland Bakt seizoen komt bijna uit (inclusief bijzondere deelnemers)

|
|

Laatste update:

Omroep MAX heeft blijkbaar nog een bun in the oven: er komt zomaar een extra seizoen van Heel Holland Bakt aan! En niet zomaar een seizoen, nee, een reeks met oude bakbazen.

Oké, misschien zijn we iets te enthousiast, dat laatste gedeelte is vooralsnog een gerucht. Daar komen we even verderop op terug. Wat wel zeker is: begin september start op NPO 1 een gloednieuw, extra seizoen van Heel Holland Bakt. Dus we krijgen dit jaar twéé boterzachte bakseizoenen. Lekker.

'All star' seizoen

Presentator André van Duin liet eerder dit jaar doorschemeren dat er vanwege het tienjarig HHB-jubileum sowieso een speciaal seizoen komt waarin de allerbeste bakkers uit de afgelopen jaren tegen elkaar mogen bakken. Dus geen amateur-chocolade die niet hard wil worden of mislukte soezen die wegkruipen van de ellende. Alleen maar professionals. Het ligt dus enorm voor de hand dat het seizoen dat André bedoelde, dus ook echt dit extra seizoen is. Dat kan haast niet anders. Omroep MAX moet dat alleen nog bevestigen.

Extra Heel Holland Bakt seizoen komt bijna uit (inclusief bijzondere deelnemers)

Wie doen er mee?

Hoewel het reguliere Heel Holland Bakt-seizoen nog wel even op zich laat wachten, is het heerlijk om te weten dat we zeer binnenkort toch een 'toetje' krijgen. Wie er dan allemaal meedoen? Niets is zeker, maar het ligt voor de hand dat we in ieder geval alle oud-winnaars weer zien zwoegen in de tent. 

Het extra Heel Holland Bakt-seizoen heet Heel Holland Bakt Nog Een Keer en is vanaf zondag 5 september om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder