Soundos, Kaj en Carlos finalisten Expeditie Robinson 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soundos, Kaj en Carlos finalisten Expeditie Robinson 2017

Soundos, Kaj en Carlos finalisten Expeditie Robinson 2017

|
|

Laatste update:

Soundos El Ahmadi, Kaj Gorgels en Carlos Platier zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2017! Terwijl half Nederland keek hoe Gordon niet trouwde, streden zij samen met Niels en Shelly om die felbegeerde finaleplek.

#1: Kaj

Kaj wist als eerst een plek in de eindstrijd te bemachtigen. Op finalisteneiland versloeg hij Niels in een uithoudingsproef. Net toen-ie het moeilijk begon te krijgen gooide Niels toch de handdoek in de ring.

#2: Soundos

De Penoza-acteur moest zich vervolgens opmaken voor de halve finale. Het zag er nog even rooskleurig voor 'm uit: hij wist zichzelf als eerste los te maken van de totempaal. Toch was het niemand minder dan Soundos, wellicht één van de meest gehate Robinsonkandidaten ooit, die de proef wist te winnen. Haar zelfbenoemde titel Comeback Kid is wat ons betreft een understatement. Respect!

#3: Carlos

Daarna was het tijd voor de befaamde evenwichtsproef. Niels kreeg het al snel zwaar en was de eerste die (letterlijk) afviel. Carlos, één van de vier onbekende Nederlanders, wist als langste te balanceren op de balk en werd daarmee finalist nummer drie. Als beloning mocht-ie een kist vol hamburgers meenemen naar zijn mede-finalisten. Geniet ervan, ouwe.

De aflevering terugkijken kan op de website van RTL XL. Samen met Pathé zendt RTL volgende week de finale in de bioscoop uit.

Lees verder