Soundos bijna weggepest op Robinson-eiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soundos bijna weggepest op Robinson-eiland

Soundos bijna weggepest op Robinson-eiland

|
|

Laatste update:

Soundos El Ahmadi zit vanavond in de finale van Expeditie Robinson. 32 dagen wist ze tot ieders verbazing te overleven. Toch ging dat niet zonder slag of stoot.

Eenzaam

Ze voelde zich vaak ontzettend eenzaam tussen de andere deelnemers. "Ik zat in het begin in een groep waar ik me niet thuis voelde", vertelt Soundos in De Telegraaf. "Ik moest vechten voor mijn plek en werd ook echt buitengesloten en genegeerd. Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld in een groep. Er waren een paar mensen die dachten dat ze boven anderen stonden en dat verpestte de sfeer." 

Zoete wraak

Het behalen van de finale voelt voor haar dus ook als zoete wraak. "Ik hoef niets meer te bespreken als ik je naar huis heb gestuurd en van je heb gewonnen. De finale halen is de mooiste wraak die ik kan hebben."

Weggepest

De cabaretier begrijpt de kritiek die ze van kijkers heeft gekregen. Ze nam namelijk bepaald geen blad voor de mond. Toch ligt de waarheid volgens haar iets genuanceerder. "Al het kwetsbare is niet in beeld gebracht, huilen deed ik stiekem. Ik ben bijna weggepest, dan moet je vechten. Dat ik voor mezelf ben opgekomen en eerlijk was, heeft eerst tegen me gewerkt. Maar dat wordt nu wel gewaardeerd. Ik heb een grote mond, maar een klein hartje."

Lees verder