Sony werkt aan vervolg Jumanji: Welcome to the Jungle

Veronica Superguide logo
Sony werkt aan vervolg Jumanji: Welcome to the Jungle

Sony werkt aan vervolg Jumanji: Welcome to the Jungle

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jumanji: Welcome to the Jungle draait pas een maandje in de bioscopen, maar de avonturenfilm is nu al succesvol genoeg om verzekerd te zijn van een vervolg!

Gewaagd

Jumanji: Welcome to the Jungle verscheen eind december in de bioscopen. De timing was gewaagd, want daardoor moest de komische avonturenfilm het opnemen tegen Star Wars: The Last Jedi. Maar Dwayne Johnson en Kevin Hart stonden hun mannetje tegenover het geweld van de Disney-kaskraker. Sterker nog, Jumanji: Welcome to the Jungle heeft in de korte tijd dat de film in de bioscopen draait al een duizelingwekkende 800 miljoen dollar in het laatje gebracht… and counting!

The Force

Geen wonder dat Sony staat te trappelen om een vervolg te maken. En volgens The Wall Street Journal zijn de voorbereidingen al in volle gang! Sony Pictures-eindbaas Tom Rothman hoopt dat de film tijdens de kerstperiode van 2019 in de bioscopen te zien zal zijn. Saillant detail: dan zou dit vervolg opnieuw lijnrecht tegenover de nieuwste Star Wars-film komen te staan. Maar The Rock heeft al bewezen zijn mannetje te staan tegenover The Force!

Jumanji: Welcome to the Jungle is nu te zien in de bioscopen!

Lees verder