Sonic The Hedgehog: krijgt de blauwe egel hulp van Paul ‘Ant-Man’ Rudd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonic The Hedgehog: krijgt de blauwe egel hulp van Paul ‘Ant-Man’ Rudd

Sonic The Hedgehog: krijgt de blauwe egel hulp van Paul ‘Ant-Man’ Rudd

|
|

Laatste update:

Er is nog maar weinig bekend over de Sonic The Hedgehog-film, maar daar lijkt verandering in te komen. Volgens geruchten wordt de film over de videogame-egel een ‘buddy cop’-film met… Paul Rudd!

Nu de oude aartsrivaal Super Mario zijn eigen film krijgt (Super Mario Bros. uit 1993 negeren we even), kán Sonic The Hedgehog niet achterblijven. Zijn eigen avontuur, dat een mix wordt van live-action-beelden en computeranimatie, staat gepland voor november 2019.

Sonic Rush Hour?

Volgens het Youtube-popcultuurkanaal That Hashtag Show is niemand minder dan Paul Rudd (Ant-Man, Anchorman) in de running voor een hoofdrol in de film. Niet die van Sonic zelf, daarover is nog niets bekend, maar mogelijk gaat hij een politieagent spelen die de hyperactieve hedgehog helpt.

Volgens That Hashtag Show wordt de Sonic The Hedgehog-film een soort ‘buddy cop’-rolprent. De blauwe egel werkt samen met de agent om (waarschijnlijk) Dr. Robotnik/Eggman in de kraag te vatten.

Klinkt bekend

Nu willen we de pret niet bederven, maar als de informatie klopt klinkt het een béétje als de Detective Pikachu-film waaraan momenteel gewerkt wordt. In de film, gebaseerd op de gelijknamige game, lossen een jongen en zijn Pokémon samen een mysterieuze misdaad op.

In Detective Pikachu speelt Ryan Reynolds (Deadpool) de rol van pratende Pokémon. Justice Smith (The Get Down, Jurassic World: Fallen Kingdom) speelt zijn trainer, die met hem samenwerkt als detective. Andere rollen zijn er voor Kathryn Newton (Ladybird, Paranormal Activity 4), Bill Nighy (Pirates Of The Caribbean, Harry Potter) en Ken Watanabe (The Last Samurai, Transformers, Godzilla).

Detective Pikachu staat gepland voor een release in mei 2019. De Super Mario-film komt waarschijnlijk pas uit in 2020.

Lees verder