Vikings seizoen 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vikings seizoen 6

Raaah! Slot van Vikings binnenkort bij Ziggo!

|
|

Laatste update:

Hoe loopt het af met de krijgshaftige zoons van Ragnar Lothbrok? We zien het binnenkort op Ziggo als de laatste tien afleveringen van Vikings verschijnen.

Op 5 januari zien we hoe het verhaal van Bjorn Ironside en Ivar the Boneless eindigt. De christelijke prins Oleg van Rus is vastbesloten om de goddeloze vikingen te onderwerpen. Ivar verraadde zijn volk en familie om zich bij Oleg aan te sluiten; Bjorn bleef in Scandinavië om koning Harald bij te staan… Misschien wel tegen beter weten in want Harald is niet echt geliefd onder de stoere vikingen.

Vikings keert dus binnenkort terug op Ziggo voor een denderend slotakkoord (in het Movies & Series (X)L-pakket), en dat is een béétje verrassend. Internationaal wordt de serie aangeboden door Amazon Prime Video en óók Netflix heeft de serie (in Nederland) in het aanbod.

Het einde van Vikings, het begin van Valhalla!

Netflix werkt trouwens ook aan vervolg/spin-off-serie van de populaire historische serie. Vikings: Valhalla wordt een spannende vikingserie die zich zo’n 100 jaar na Vikings afspeelt. In Valhalla zien we onder anderen ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, die 500 jaar vóór Christoffel Columbus al in Amerika rondliep, én Willem de Veroveraar: de vikingnazaat die koning van Engeland werd.

Wanneer Vikings: Valhalla op Netflix te zien is, is nog niet bekend. De opnames begonnen afgelopen oktober, dus als het even meezit kan het de tweede helft van 2021 worden. Mocht je behoefte hebben aan series die je ná Vikings kunt kijken (of vóór de start van de nieuwste afleveringen), dan klik je hier. Hier vind je een verzameling van ándere topseries die je via Ziggo kunt checken.

Lees verder