Sinterklaas bij RTL Boulevard blijkt ook op Oplichters te jagen

Sinterklaas bij RTL Boulevard

Die Sint is ook van alle markten thuis hè. Hij reist natuurlijk het halve land door om pakjes rond te brengen voor brave kindertjes. Maar daarnaast blijkt hij ook nog steengoed in het opsporen van oplichters, bleek vanavond bij RTL Boulevard.

Er stond vanavond wel een hele bekende gast aan de desk bij RTL Boulevard, namelijk niemand minder dan Sinterklaas. En die leek verrassend veel op oplichterjager Kees van der Spek. De Sint had wel het een en ander te zeggen over enkele BN'ers en had ook nog een cadeautje mee voor een enkele stoute BN'er.

Verliefde Sint

Boulevard zou Boulevard niet zijn als ze niet even een filmpje zouden instarten met een overzicht van al het Sintgerelateerde nieuws van dit jaar. Zo zagen we natuurlijk ook good old Dieuwertje Blok voorbijkomen, in gesprek met Lex Uiting. En dat leidde tot wel een bijzondere ontboezeming van de Sint. "Toen ik op de Sinterklazenschool zat was ik stiekem verliefd op Dieuwertje." Maar wist Dieuwertje dat ook, vroeg Bridget zich af. Maar die hoorde dat voor het eerst volgens de Sint. Kennelijk was het wel een eenzijdige liefde. "Ik hoor net dat ze het fijn vindt dat ik weer weg ga", aldus een teleurgestelde Sint.

Brave sterren

De doorgewinterde journalist Luuk Ikink wilde natuurlijk ook even weten of de sterren wel braaf waren geweest dit jaar. Wat direct leidde tot een kleine sneer naar Matthijs van Nieuwkerk. "Over het algemeen zijn ze best braaf. Maar sommigen maken het wel bont. Die draaien soms zelfs helemaal door", zegt de Sint. Ook Veronica Superguide-columnist Rob Goossens moest op z'n tellen passen van de Sint. "Rob is een beetje een juicekanaal aan het beginnen met al z’n roddels."

Een nieuw tosti-ijzer voor Jaimy

Sint kwam gelukkg niet met lege handen en hielp graag de boedelscheiding van Lil Kleine en Jaimy Vaes te bespoedigen. "Ik heb wat voor Jaimy Vaes en de heer Kleine. Die schijnen nogal mot te hebben om de huisraad. En vooral vanwege een broodrooster. Dus ik dacht ik neem maar een broodrooster mee.  Dan hoeven ze daar in elk geval geen ruzie meer om te maken." Sympathiek van de Sint.

Sudoku's voor Glennis

Ook aan Jumboklant Glennis Grace had de Sint gedacht. Hij kon immers moeilijk om haar heen dit jaar. Sint: "Dan hebben we nog mevrouw Grace. Die schijnt nogal druk te winkelen de laatste tijd. Voordat ze naar de winkel gaat kan ze misschien even een puzzelboekje doen. Om lekker rustig te worden." De vraag is natuurlijk wel of ze daar de komende tijd wel aan toekomt. Ze zal nog knap druk zijn met haar taakstraf binnenkort.

Realityster Sinterklaas

Luuk was ook benieuwd of er nog programma's zijn waar de Sint zelf aan mee zou willen doen nu hij BN'er was. "Ik heb wel een stil verlangen dat Special Forces VIPS mij eens vraagt. Dat lijkt me wel leuk. Lekker in dat oerwoud!" Dan is het tijd voor de Sint om te gaan. “Ik moet nog bij allemaal BN’ers langs. Waaronder bij Kees van der Spek die van alles heeft uitgevreten.”

RTL Boulevard zie je dagelijks om 18.30 uur bij RTL 4.