• BN'ers

Broodrooster-battle nog niet voorbij: Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn het niet eens geworden

Door Birgit Roobol
Lil Kleine Jaimie Vaes

Wie krijgt de dure horloges, het servies én (inmiddels misschien nog wel belangrijker) de veelbesproken broodrooster?! Dat blijft nog even spannend. Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn er niet uitgekomen met de verdeling van hun spullen. Dat laat de rechtbank van Amsterdam weten.

Jorik Scholten (de echte naam van Lil) en Jaimie Vaes stonden eerder al lijnrecht tegenover elkaar in de rechtszaal. De rechter gaf ze een paar weken de tijd om samen tot een oplossing te komen, maar dat is ze blijkbaar niet gelukt. Het is nu aan de rechter en die doet op 4 januari uitspraak in de zaak.

Mishandeling

Inmiddels is het alweer enkele maanden geleden dat Jaimie een punt achter de relatie met de rapper zette. De relatie eindigde nadat beelden uitlekten waarop te zien was hoe Jorik zijn verloofde mishandelde. De rapper werd in hechtenis genomen en vrienden hebben toen spullen uit het huis gehaald waar het gezin met zoontje Lío woonde. Daar begon de bonje over de inboedel.

Ruzie om hun kind

In een interview met het AD claimt Kleine dat hij het anders had willen oplossen. Hij zei dat zijn ex alle spullen mocht hebben, als hij hun zoon mocht zien. “Daar gingen zij helaas niet mee akkoord.” ‘Niet heel chique’, vindt Rob Goossens. In zijn column schreef hij zelfs dat hij de rapper ‘zowaar een beetje sympathiek’ vindt omdat hij vecht voor zijn kind. 

To be continued…

Bron: ANP/Veronica Superguide