Sinan Can bij de uitreiking van de Nipkowschijf 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sinan Can bij de uitreiking van de Nipkowschijf 2018

Sinan Can en Maaike Timmerman mogelijk opvolgers Jinek

|
|

Laatste update:

De zoektocht naar een vervanger voor Eva Jineks talkshow op NPO 1 gaat nog altijd onverminderd door. De tijd begint aardig te dringen, maar de publieke omroep test nog steeds potentiële presentatoren als opvolgers. 

Het AD meldt vandaag op basis van 'ingewijden' dat radio-presentatrice Willemijn Veenhoven (De Nieuws BV), documentairemaker Sinan Can (Voorbij de Grenzen van Saoedi-Arabië) en WNL-presentatrice Maaike Timmerman (Goedemorgen Nederland) ook kans maken op de job. Ze worden momenteel getest als presentator van de nieuwe late night talkshow op NPO 1 nu Eva Jinek bij RTL zit. Fidan Ekiz en Tijs van den Brink lijken ook nog kans te maken

Opvolger Jinek

"De NPO ziet op het prestigieuze tijdslot tussen 23:00 en 00:00 uur het liefst een vast presentatieduo aan tafel", weet AD-journalist Guido Tienhooven te melden. "De kogel is nog niet door de kerk. Intussen wordt druk geëxperimenteerd met andere gegadigden."Maaike Timmerman in Goedemorgen Nederland van WNL.

Sinan Can en Maaike Timmerman mogelijk opvolgers Jinek

En Pauw dan?

Jeroen Pauw zit momenteel nog middenin zijn seizoen Pauw. Jinek wisselt hem vanaf januari niet meer af - dan start namelijk haar nieuwe show op RTL 4. Wie Eva begin dit jaar gaat vervangen op de NPO, lijkt dus echt nog niet bekend te zijn. En of Pauw hierna weer het stokje overneemt, is óók niet bekend. Hij zou niet willen concurreren met zijn voormalig collega Eva en of hij überhaupt nog een talkshow wíl maken, staat zelfs ter discussie. Spannende tijden voor de NPO!

Lees verder