Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Shownieuws-sterren halen uit naar Sylvie Meis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Shownieuws had gisteren een interview met opper-BN'ers Sylvie Meis waarin ze vertelde over haar bruidsjurk, maar de studiogasten zaten haar direct daarna een beetje af te branden en dat komt omdat ze niet aanwezig is bij de eerste voetbalwedstrijd van haar zoon Damián in Esbjerg, Denemarken.

Sylvie verkiest de verjaardag van haar schoonvader, de vader van haar beroemde verloofde Niclas Castello (een gerenommeerd kunstenaar), boven de eerste wedstrijd van Damián (die ze overigens nog regelmatig bezoekt) en daar wordt ze keihard op afgerekend. "Ik zou voor mijn kind kiezen", zei presentatrice Celine Huijsmans bijvoorbeeld. "Zonder meer."

Shocking

Lifestyledeskundige en presentatrice Anouk Smulders vindt het allemaal heel erg 'shocking'. "Ik vind daar echt wat van. Ik vind dat shocking. Als ik dan in familiekring zou kijken, dan zou mijn schoonvader zelf nog zeggen: ‘Jij gaat gewoon naar je kind toe!’", sneert ze. "De eerste wedstrijd is toch iets anders dan de zesde of de achtste."

'Geen camera's'

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker denkt dat er geen camera's bij zijn tijdens Damiáns match en suggereert daarmee dat Sylvie de spotlights boven haar kind verkiest. Want die spotlights zouden wel volop shinen op het feestje van Niclas Castello's vader. "De vader van Niclas wordt 65 en daar moet je natuurlijk bij zijn in dat kringetje." Guido denkt dat er bij haar schoonvader "gewoon meer fotografen voor de deur staan".

De bruiloft van Sylvie

Gezellige boel daar bij Shownieuws! Maar goed: Sylvie stapt binnenkort dus in het huwelijksbootje en Damián krijgt daarbij een hele grote rol. Hij mag zijn moeder 'weggeven'. Hopelijk voor Sylvie kunnen haar ouders er alsnog bij zijn want dat is helaas nog helemaal niet zo zeker... Wanneer het grote feest plaatsvindt? 17 september, in Florence!

Lees verder