Sylvie Meis

Veronica Superguide logo
Sylvie Meis

Drama dreigt voor bruiloft Sylvie Meis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volgens Shownieuws hangt er een donkere wolk boven de bruiloft van Sylvie Meis en haar verloofde, Niclas Castello, die elkaar volgende maand het ja-woord geven. Mogelijk kunnen Sylvie's ouders niet aanwezig zijn op haar grote dag...

Dat vertelde Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds deze week in Shownieuws. Hoe het komt? Vader en moeder Meis wonen in de provincie Antwerpen, waar de afgelopen periode strenge coronamaatregelen zijn genomen vanwege de vele nieuwe besmettingen.

De grote dag

De bruiloft van het insta-fenomeen en haar Niclas vindt op 17 september plaats in Florence. "Het is voor Sylvie een bron van grote zorg", zegt Evert, en daar kunnen we ons natuurlijk alles bij voorstellen. Trouwen zonder je ouders is een doemscenario, ook voor Sylvie. "Dat zou wel het grootste drama zijn, want het is een hele hechte familie. Ik denk dat dat wel een enorme domper zou zijn, dus dat er wel over nagedacht wordt hoe ze dit kunnen voorkomen."

Oplossingen

Showbizzkoning Santegoeds adviseert Sylvie's ouders om ruim van te voren alvast af te reizen naar Italië zodat ze nog België uit kunnen voordat de coronamaatregelen in Antwerpen nóg strenger worden. Als het alsnog niet lukt om haar ouders erbij te hebben op haar grote dag, gaat het feestje dan überhaupt wel door? "Nou ja, dat kan ook nog", aldus Evert, die zinspeelt op uitstel. "Het is nog geen 17 september natuurlijk."

Lees verder