Sonic The Hedgehog

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonic The Hedgehog

Setfoto’s Sonic the Hedgehog 2 bevestigen Knuckles!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor fans van Knuckles! Setfoto’s van Sonic the Hedgehog 2 laten zien dat Sonic’s vriend en vijand met volle vaart de sequel in scheurt.

Het Twitter-nieuwsaccount Tailschannel deelde de foto’s. Er staan stand-ins van Sonic, Tails én Knuckles op de set. Daaruit kunnen we toch wel opmaken dat de rode egel een rol heeft in de sequelfilm. En dat terwijl hij pas in de derde Sonic-game verscheen.

Reacties van fans

Twitter ontplofte met vele reacties en fans waren dolblij om Knuckles te zien. Toch bleven mensen ook een beetje terughoudend. Wat als Knuckles net zo’n oerlelijk design krijgt als de oorspronkelijke versie van de film-Sonic? Zelf hadden ze al een hoop ideeën over hoe Knuckles eruit moet zien.

Sonic The Hedgehog 2

Naast nieuwkomer Knuckles keren er ook een aantal personages terug. Zo zien we natuurlijk Sonic en Tails. Ook hoofdrolspelers James Marsden en Tika Sumpter kruipen terug in hun rollen. Het is nog niet duidelijk of Jim Carrey een comeback maakt als Robotnik, maar het moet raar lopen wil hij niet terugkeren. De bios-release van Sonic The Hedgehog 2 staat nu gepland voor 8 april 2022, maar het is nog afwachten of de pandemie geen roet in het eten gooit…

Sonic The Hedgehog 2 verschijnt 8 april 2022 in de bioscopen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder