Scream meets Groundhog Day in horrortrailer Happy Death Day

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scream meets Groundhog Day in horrortrailer Happy Death Day

Scream meets Groundhog Day in horrortrailer Happy Death Day

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Groundhog Day probeerde Bill Murray iedere dag om zijn mooie producente voor zich te winnen. In Happy Death Day probeert een studente niet om iedere dag vermoord te worden!

50 Cent

Studente Tree (Jessica Rothe) wordt gewekt door 50 Cents ‘In Da Club’: ‘Go shorty, it’s your birthday’, rapt de wekkerradio. Wel zo toepasselijk, want Tree is jarig en geeft die avond een groot feest op de campus. Maar aan het eind van de avond staat ze oog in oog met haar moordenaar. Zijn griezelige babymasker is het laatste dat ze ziet...

Totdat ze weer ontwaakt en de dag van haar voren af aan begint! Tree moet uitzoeken wie haar moordenaar is voor ze opnieuw aan de verkeerde kant van het mes belandt. Maar de tijd dringt, want iedere keer dat Tree wordt vermoord, verzwakt ze.

Prettig gestoord

Voor deze prettig gestoorde kruising tussen Scream en Groundhog Day zijn niet de minsten aangetrokken. Zo is de regie in handen van Christopher Landon. Hij schreef eerder verschillende Paranormal Activity-films en tekende ook voor de regie van Paranormal Activity: The Marked Ones. Ten slotte is de productie in handen van de horrorfreak die ook verantwoordelijk is voor hits als Get Out en The Purge!

Happy Death Day draait vanaf 26 oktober in de bioscopen!

Lees verder