Met deze smoesjes kom je onder elke horrorfilm uit!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Met deze smoesjes kom je onder elke horrorfilm uit!

YES! Scream 5 in ontwikkeling; opnames starten in mei

|
|

Laatste update:

Volgens Discussing Film is het zeker: Scream 5 komt eraan! De website meldt dat de film in ontwikkeling is en dat de opnames in mei moeten beginnen. Ook weten we inmiddels waar Scream 5 over gaat.

Nieuwe details over Scream 5

De geruchten dat Scream 5 in ontwikkeling is, doen al langer de ronde. De berichten van vandaag stemmen echter bijzonder hoopvol! Het gaat namelijk om een heleboel concrete informatie over de vijfde Scream-film. Zo weten we dus wanneer de opnames moeten beginnen en wie er plaatsnemen in de regisseursstoel. Scream 5 wordt geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready or Not). Als producenten zijn Chad Villella en Kevin Williamson (de schrijver van de eerdere Scream-films) aangetrokken.

Dit is waar Scream 5 over gaat

Plotdetails zijn nog schaars, maar als we de berichten mogen geloven, volgen we in Scream 5 een vrouw, die terugkeert naar de stad waar ze geboren is. Ze probeert namelijk te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor een reeks brute misdaden. Het is op dit moment nog onduidelijk of Scream 5 een reboot of een directe opvolger van de eerste films wordt.

Hopelijk snel meer duidelijkheid over Scream 5! Tot die tijd wijzen we je echter graag op de horrormaand bij Spike én dit toplijstje met de beste horrorfilms op Netflix.

Lees verder