Scott Eastwood

Veronica Superguide logo
Scott Eastwood
Hollywood

Scott Eastwood keert weer terug in Fast & Furious-franchise

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Scott Eastwood is ook weer in Fast X te zien als Little Nobody, zo meldt Deadline.

Deze rol speelde hij ook al in The Fate of the Furious, wat het achtste deel was. Nu in het tiende deel zien we hem dus weer terug.

Little Nobody

In 2017 speelde Scott het personage Little Nobody voor het eerst. Hij was de de rechterhand van Mr. Nobody (Kurt Russell), die Dominic Toretto (Vin Diesel) hielp. Of Kurt Russell ook weer terugkeert als Mr. Nobody is nog niet bekend. Scott Eastwood is inmiddels al bijna net zo’n bekende als zijn vader Clint Eastwood. Naast Fast & Furious, speelde hij ook in films als Suicide Squad, Fury en The Longest Ride.

Oude bekenden

Naast Scott zien we de bekende gezichten van de vaste Fast & Furious-cast ook weer terug en dan hebben we het natuurlijk over Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster en Charlize Theron, allemaal zijn ze er weer bij. Ook supersterren Jason Momoa, Brie Larson en Cardi B zullen in het tiende deel verschijnen.

Fast & Furious Forever?

Het tiende deel wordt volgend jaar in de bioscopen verwacht. Eenentwintig jaar geleden leerden we Dominic Toretto (Vin Diesel) en Brian O’Conner (Paul Walker) kennen en volgden we hen en de rest in de wereld van spannende straatraces. Na al die jaren is de franchise nog steeds een grote kaskraker. Maar Fast X is een van de laatste films, na het elfde deel is het toch echt klaar en worden de auto’s voorgoed in de garage geparkeerd.

Fans die geen zin hebben om nog zo lang te wachten, kunnen zich prima vermaken op Amazon Prime Video waar alle Fast & Furious-delen te zien zijn!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder