Scarlett Johansson in Black Widow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Scarlett Johansson in Black Widow

Scarlett Johanssons rol in MCU is klaar

|
|

Laatste update:

Fans hoopten dat Scarlett Johansson voor altijd in Marvel-films bleef spelen, maar dat is helaas niet het geval. De actrice meldt dat Black Widow haar laatste rol is in het MCU.

Black Widow stierf in Avengers: Endgame. De spionne offerde zich op zodat Hawkeye de Soulstone kon pakken. In comics komen superhelden om de haverklap weer tot leven, maar Scarlett Johansson zien we na de prequelfilm Black Widow waarschijnlijk niet meer terug.

Het contract van de actrice is nu klaar en Johansson heeft al afscheid genomen van haar personage Natasha Romanoff. “Het afscheid is bitterzoet want ik ben enorm van mijn Marvel-familie gaan houden. Tegelijkertijd is het voor een acteur goed om te stoppen op het hoogtepunt. Volgens mij is Black Widow een hoogtepunt en ik ben er enorm trots op.”

Black Widow

In Black Widow volgen we de superspion in de periode na Captain America: Civil War. Natasha Romanoff keert terug naar Rusland na haar avonturen met The Avengers en probeert weer contact te zoeken met familieleden en oud-collega’s. Dat is al geen pretje (de opleiding tot superspion is extreem zwaar) en bovendien wordt ze opgejaagd door de bovennatuurlijke vechtersbaas Taskmaster.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Verwacht wordt dat Florence Pugh de ‘nieuwe’ Black Widow in het Marvel Cinematic Universe nu Scarlett Johansson haar onpraktisch strakke overall aan de wilgen hangt.

We zien het vanaf 7 juli: dan draait Black Widow in de bioscoop. Vanaf 9 juli is Black Widow ook te zien op Disney+, voor €21,99.

Lees verder