Sansa Stark slaat wijn achterover in Madison Square Garden

Veronica Superguide logo
Sansa Stark slaat wijn achterover in Madison Square Garden

Sansa Stark slaat wijn achterover in Madison Square Garden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Geef het die meid mee: de laatste opnames van Game of Thrones waren monsterlijk. 55 dagen lang werden absurde vechtscènes geschoten voor de laatste grote finale veldslag van de serie. De acteurs lieten weten het ongelooflijk zwaar te vinden. En Sansa Stark vond terecht dat ze wel een uitje had verdiend. 

The Rangers are coming

En wat doe je dan als Amerikaanse vrouw? Dan ga je lekker een avondje met je to-be-hubbie naar Madison Square Garden naar een ijshockeywedstrijd van de New York Rangers tegen de Detroit Red Wings. Met een bel rode wijn in je hand. 

Smile!

Nu hebben ze in de sportstadions van de VS altijd camera's hangen die het publiek filmen. De kiss-cam is daar een bekende van, maar de dames en heren achter de camera-knoppen zijn natuurlijk ook altijd geïnteresseerd in de celebs die zijn aangeschoven. En precies dat gebeurde Sophie Turner: hoppa, een camera op je gezicht en full screen op het scherm boven de ijsbaan. En het resultaat zien we in deze insta. Proost Sansa! Je hebt 't verdiend. Kan je ook eindelijk gewoon weer je haar wassen wanneer je wilt. 

Voor wie het interesseert: de New York Rangers wonnen met 3-2 van de Reds ;-)

Lees verder