Sandra Schuurhof haalt uit naar Wesley Sneijder: ‘Had piemel in zijn broek moeten houden’

Wesley Sneijder schoof donderdag aan bij de show Open Kaart van Robbert Rodenburg en natuurlijk moet de ex-voetballer het dan weer even hebben over zijn ex Yolanthe. Wesley beseft nu ook dat hij het stiekem best goed had met Yo, maar Sandra Schuurhof laat in Shownieuws weten geen medelijden te hebben.

Wesley Sneijder en Sandra Schuurhof
© Brunopress/SBS6

Sommige mensen gaan na vier jaar verder met hun leven, maar niet Wesley. De voetballer plakt nog meer aan zijn verleden als kauwgom aan een schoen. Hij hoopt nog steeds dat het goedkomt met de actrice. “Natuurlijk denk ik daar ook over na, weet je wel. Wat zou dat geweldig zijn”, aldus de voormalig profvoetballer. Yolanthe liet in Beau Monde weten blij te zijn voor Wesley als hij de liefde opnieuw vindt, maar andersom is dat niet het geval. “Pijnlijk wel. Maar ook dat kan gebeuren. Niet dat ik het leuk zou vinden. Je bent zo lang met elkaar geweest en en hebt lief en leed gedeeld met elkaar. Een stukje houden ervan is er nog steeds.”

De piemel van Wesley

Sandra Schuurhof laat in Shownieuws weten geen empathie te hebben. “Ik denk dan: dat had je even eerder moet bedenken toen je zo’n prachtvrouw thuis had zitten en je piemel niet in je broek kon houden.” Yolanthe scheidde in 2019 van Wesley omdat hij iets te veel genoot van al het vrouwelijk schoon om hem heen.

Jan Smit

Maar Guido den Aantrekker vindt dat we niet moeten vergeten dat ook Yolanthe is vreemdgegaan. “We weten allemaal nog hoe Wesley en Yolanthe elkaar ontmoet hebben, hè? Zij had toen nog een relatie met Jan Smit. Ze zaten al te appen met elkaar toen ze nog een relatie met Jan Smit had”, aldus Guido. “Dat is ook niet netjes, hè? En dat vergeten we misschien even. De zwarte kaart wordt in dit geval heel erg bij hem neergelegd.” Desondanks verwacht Guido niet dat de twee weer samen zullen komen. “We weten het allemaal – en hij weet het zelf ook – dat het er niet meer in zit. Ik denk dat de kans na vier jaar niet meer zo groot is.”

Shownieuws zie je dagelijks om 22.50 uur op SBS6.