Sander de Kramer over WIDM-exit als 'vrolijkste afvaller ooit': 'Groot compliment!'

Eerlijkheid brengt je ver in het leven, maar in Wie is de Mol? kun je maar beter de leugenaar spelen. Dat heeft Sander de Kramer wel geleerd van het spel. In HLF8 blikt hij terug op zijn zure exit. 

Niets missen? Check hier onze Wie is de Mol?-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer.

Sander de Kramer

We hebben welgeteld drie afleveringen kunnen genieten van de goudeerlijke Sander de Kramer in Wie is de Mol?. Wat bleek: hij is toch echt té eerlijk voor het spel vol leugens, bedrog en geheime bondjes, want hij gaf in een opdracht praktisch drie jokers cadeau aan zijn sluwe medespelers. Tja, dan kan je erop wachten. 

Niet de Mol

Aan de tafel van HLF8 zit er wel één Mol aan tafel en dat is in ieder geval niet Sander. Johnny (die sinds vorige week een comeback maakte bij HLF8) kan zijn WIDM-exit dan natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. "Ik was het niet jongens", zegt Sander aan tafel. "Ik stond helemaal onderaan joh!"

'Groot compliment'

"Ik ging er wel uit als vrolijkste afvaller aller tijden en dat vond ik wel heel erg leuk!", vertelt Sander over zijn exit. "Dat vond ik een groot compliment." Natuurlijk komt de ex-kandidaat ook terug op het beruchte joker-momentje in afgelopen aflevering: "Uiteindelijk was ik ook te eerlijk. Ik had met drie jokers ervandoor kunnen gaan, maar dan had ik mijn maatje Nabil een gemene streek moeten leveren. Dat kón ik echt niet!"

Wie is de Mol? is iedere zaterdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. HLF8 is iedere werkdag rond 19.30 uur te zien op SBS6.