Derde afvaller WIDM bekend: “Misschien te eerlijk voor dit spel”

Na Sarah en Froukje viel er deze week wéér een kandidaat van Wie is de Mol? af. Totaal onnodig, want deze deelnemer gaf andere deelnemers praktisch drie jokers cadeau!

Niets missen? Check hier onze Wie is de Mol?-overzichtspagina met het laatste nieuws én verse hints en theorieën.

Wie is de Mol? 2023

De kandidaten verdienden aan het begin van de aflevering aardig wat geld met het rondrijden op quads en het raden van Afrikaanse woorden. Vooral tijdens de eerste opdracht, waarin de deelnemers boven het geluid van de motoren uit probeerden te komen, werden Ellie Lust en haar ‘etherdiscipline’ enorm gemist. Wat werd het een rommeltje!

Eerlijk duurt het langst

In de derde opdracht zochten de kandidaten in de haven van Kaapstad naar blokjes ijs, waar sleutels in verstopt zaten. Er werd snel een codewoord gevonden, waarmee de groep 2.000 euro verdiende. Zo leek het althans want Daniël, Soy en Jurre wisselden het geld meteen in voor jokers! 

Wie is de Mol? 2023
© AVROTROS

Domme actie van Sander?

Sander en Nabil vonden het briefje waarop stond dat je geld voor jokers kon ruilen, en zij besloten dat te delen met de rest van de groep. Sander groef dus eigenlijk zijn eigen graf, en daar viel hij tijdens de eliminatie ook in! Sander ging als derde naar huis, en dacht dat hij “Misschien toch te eerlijk was voor het spel.”

Sander verlaat WIDM
© AVROTROS

Je ziet Wie is de Mol? elke zaterdag op NPO1, vanaf 20.30 uur. Hier vind je ons hele dossier over de spannende spelshow!