De cast van Samson & Gert in Het allerlaatste liedje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Samson & Gert in Het allerlaatste liedje

Samson en Gert wordt “ondeugender” met Marie Verhulst

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We wisten na een emotioneel afscheid al dat tv-hond Samson er een extra baasje bij zou krijgen. Marie Verhulst neemt namelijk vanaf april het stokje over van haar vader Gert Verhulst. Vandaag onthult ze haar plannen voor Samson en Marie: "Ik wil het programma meer pit geven en ook wat ondeugender maken."

Samson en Gert wordt Samson en Marie

In een interview met BuzzE (via Shownieuws) gaat Marie Verhulst in op haar plannen voor Samson en Gert, of beter: Samson en Marie! Zo vertelt ze dat haar band met Samson sowieso anders gaat zijn: "Ik ben een meisje, dat verandert sowieso de dynamiek. Samson en Gert waren meer vader en kind, ik en Samson zijn meer broer en zus." Gelukkig veranderen sommige dingen echter nooit! Gert heeft Samson namelijk heus niet zomaar achtergelaten. "Ik ben gewoon het 'extra baasje'. Het zou zomaar kunnen dat Samson in het weekend langs Gert komt, maar dat zien we niet", aldus Marie. En goed om te weten: "Samson is heel blij en vrolijk. Ik zorg goed voor hem, hij komt niets tekort."

Samson en Gert is een begrip!

Samson en Gert is al sinds 1990 op tv te zien in Vlaanderen. Twee jaar daarna verscheen het tv-programma ook in Nederland op de buis. Marie is zich erg bewust van die laaaaange geschiedenis: "Ik vind het heel erg spannend, en ik voel me ook vereerd dat het aan mij is gevraagd. Je neemt wel echt iets op je wat heel veel heeft betekend voor Vlaanderen en Nederland."

PS Je hoeft trouwens geen medelijden te hebben met de oude cast. Die vermaken zich over het algemeen namelijk wel!

Lees verder